PCT Gevelreiniging bedrijven

Voor het uiterlijk en innerlijk van het pand

De gevel bepaalt voor een groot deel het uiterlijk van een pand. Maar het is niet alleen het uiterlijk. Binnen is er het wooncomfort, echter als de gevel het begeeft blijft daar weinig van over.

Indien uw gevel vervuild is, kan dit de duurzaamheid ervan ernstig aantasten. Door deze vervuiling kunnen er kleine scheurtjes ontstaan in het voegwerk. Hierdoor vinden algen en mossen een goede basis om zich te hechten om vervolgens het voegwerk aan te tasten.

Het gevolg is dat de gevel meer vocht op zal nemen waardoor er schade kan ontstaan zoals doorslaan van vocht en vorstschade. Voorkomen is beter dan genezen.

Na gevelreinigingswerkzaamheden worden de gevels meestal waterafstotend geïmpregneerd. Dit is belangrijk daar een gereinigde gevel meer toegankelijk is voor regenwater, dus ook gevoelig voor vuil- en vorstschade enz.

De poriën van de ondergrond worden bij reiniging open- en schoongemaakt. Hierdoor is impregneren daarna erg belangrijk om de gevel te beschermen tegen de elementen en langer schoon te houden.


PCT Coating en gevelreiniging

Dienstverlening voor bedrijven

Neem vrijblijvend contact op met een van onze bedrijfsadviseurs. Wij zijn u graag van dienst.

Bel 0180-312467 of 06-41805318 of neem contact met ons op via email info@pct-coatings.nlPCT-Coatings | Dakcoating en Gevelreiniging | 0180-312467/ 06-41805318